Henkilöstö

Vesa_Ristimäki_promo. Henni Hyvärinen
Vesa Ristimäki, toimitusjohtaja

Vesa Ristimäki on tehnyt merkittävän ja ainutkertaisen työuran Suomen kulttuurikentällä.

Hän on ollut kulttuurialalla tienraivaaja ja vaikuttaja, jonka lähes kaikki alalla tuntevat. Ristimäki aloitti uransa markkinointitoimistosta, josta siirtyi 80 –luvun loppupuolella Tampereen Tullikamarin Klubin toimitusjohtajaksi kuuluen myös Klubin perustajiin. Koulutukseltaan Ristimäki on kauppatieteiden maisteri.

Vuonna 1993 Ristimäki muutti Helsinkiin ja siirtyi Vanhan Ylioppilastalon johtoon. Ylioppilastalon vuosien jälkeen hän perusti ensimmäisen oman firmansa, PopZoo Promotions Oy:n, joka sulautui myöhemmin osaksi Eastway Live Oy:ta. Eastway Livessä hän on toiminut projektijohtajana sekä myöhemmin koko konserttiyksikön operatiivisena johtajana vuosina 2007 – 2014.

Työuran varrelle mahtuu myös osakkuuksia ja toimintaa eri yhtiöissä kuten Ravintola Hima & Salissa ja Kiinteistö Oy Kaapelitehtaalla sekä Rumba-lehden taustayhtiössä.

Vuonna 2014 Ristimäki perusti No Fear Agency & Promotion Oy:n, jonka toimitusjohtajana hän toimii edelleen.

Ristimäelle on myönnetty uransa varrella tunnustuksia työstään, kuten v. 1994 City-lehden ”Kaupungin Paras Ordineeraaja” –palkinto, v. 1996 YLE TV 1:n ”Vuoden Valopilkku” –palkinto ja City-lehden ”Kaupungin Paras Kulttuuriteko” –palkinto sekä v. 2004 Art Goes Kapakan ”Helsinki Hauskemmaksi” –palkinto.

Ristimäki on myös ollut mukana viemässä Suomen imagoa ulkomaille vastaamalla mm. vuonna 2014 Frankfurtin kirjamessujen Suomen Paviljongin tuotannosta.

Tänä päivänä Ristimäki työllistyy No Fearin omien tuotantoprojektien ohella kulttuurialan ja tapahtumien monipuolisena konsulttina. Hän on ollut mukana mm. Suomen toimivimpana konserttisalina tunnetun Turun Logomon kehittämisessä ja tällä hetkellä hän kehittää työssään mm. uutta tapahtumakeskusta / konserttiareenaa osaksi Kotkan kantasatama-alueen laajempaa uudistusta.

 

Hilkka_Aarela promo.MariLehtisalojpg_pieni
Hilkka Aarela, tuottaja

Hilkka Aarela on keväällä 2016 Humanistisesta ammattikorkeakoulusta valmistunut
kulttuurituottaja. Alan työkokemusta Hilkalta löytyy nuoresta iästä huolimatta jo 10 vuoden ajalta useista eri tehtävistä, yrityksistä ja tapahtumista. No Fearin toimitusjohtajan kanssa yhteistä työtaivalta on ehtinyt kertyä jo 7 vuoden ajalta, sillä Aarelan ja Ristimäen välinen yhteistyö alkoi alun perin Eastwaylta vuonna 2011. No Fearille Hilkka on tehnyt töitä vuodesta 2015 asti ja hän on ollut yhtiön toinen kokoaikainen työntekijä maaliskuusta 2016 alkaen ja yhtiökumppani hänestä tuli kolme vuotta myöhemmin maaliskuussa 2019.

Kulttuurituotannon AMK –tutkinnon lisäksi taustalta löytyy teatterituottajan opintoja Työväen Akatemiasta Kauniaisista v. 2010-2011. Hilkka on myös suorittanut vuoden mittaisen vaihto-opiskelujakson Chesterin Yliopistossa Englannissa v. 2012-2013, jossa opintoihin kuului kansainvälistä liiketoimintaa, liiketoiminnan johtamista ja yrittäjyyttä sekä tapahtumatuotantoa.
Kulttuurituotannon opinnäytteensä Hilkka teki v. 2015 Festaripörssi –hankkeeseen, joka synnytti kulttuuritapahtumille uuden työkalun vapaaehtoistyövoiman rekrytoimiseen ja aktivoi samalla syrjäytymisvaarassa olevia nuoria osallisiksi kulttuuritapahtumiin. Tällä hetkellä Hilkka suorittaa jatko-opintoja Turun Yliopiston kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen maisteriohjelmassa, josta hänen on määrä valmistua filosofian maisteriksi vuonna 2020.

Työkokemusta Hilkalle on kertynyt vuosien mittaan mm. tapahtuma -ja promootiotoimistoista, jossa tehtäviin on kuulunut mm. tapahtumien ja markkinointikiertueiden suunnittelua ja toteutusta, henkilöstörekrytointia ja -johtamista sekä asiakaspalvelun esimiestehtäviä. Hilkka on toiminut esimiestehtävissä myös tapahtumaturvallisuuden puolella. Laajalti kokemusta löytyy myös kaiken kokoisista festivaali -ja konserttituotannoista.