Konepaja-sali

Helsingin Vallilan The Train Factoryyn avataan elokuussa 2019 uusi upea konsertti- ja tapahtumatila Konepaja-sali. No Fear Agency & Promotion Oy vastaa tilan ohjelmasisällöistä, konserteista ja tuotannoista.

Konepaja-sali sijoittuu myös elokuussa avattavan Pop Up Corona Baarin ja Biljardin välittömään yhteyteen ja tarvittaessa tilat voidaan yhdistää jopa 700 neliön kokoiseksi tapahtumapaikaksi. Konepaja-salissa järjestetään konsertteja, kokouksia, seminaareja ja erilaisia yksityistilaisuuksia.

Salin tekniikan toteuttaa yhteistyökumppanina Apaja Group ja Konepaja-salin anniskelusta ja catering-toiminnasta vastaa Pop up Corona eli Eerikinkadun kulttuuriravintola Oy.

Konepaja-sali ja Pop Up Corona ovat The Train Factoryn Bruce Oreckin ensimmäinen askel tilavuokraukseen ja aktiiviseen tapahtumatuotantoon tähtäävistä toimista. Elokuusta lähtien ja rakennusprojektin edetessä The Train Factoryllä on käytössään useita, jopa tuhansien ihmisten tapahtumien toteuttamisen mahdollistavia lyhytaikaisesti vuokrattavia tiloja. The Train Factorysta tulee urbaanin ja tiheään asutun itäisen kantakaupungin sykkivä kulttuurin, taiteen ja tapahtumien keskus.

Lisää infoa täältä: https://drive.google.com/file/d/1ODeRVg97G_EB_Vmg6qixdS5_mkg5MRyb/view?usp=sharing